#

Поліція Київщини повідомила про підозру третьому учаснику п’яних вечірок у столиці (ФОТО)

22.03.2023 14:20
Поліція Київщини повідомила про підозру третьому учаснику п’яних вечірок у столиці (ФОТО)
Фото з місця події

Поліція Київщини оголосила про підозру 21-річному блогеру, який був співучасником сексуального насильства та здійснення відеофіксації злочинних дій

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Київська обласна прокуратура" у Facebook.

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Київської обласної прокуратури організатору та третьому учаснику так званих п'яних вечірок повідомлено про підозру за фактами вчинення насильницьких дій сексуального характеру без добровільної згоди потерпілої особи (ч. 3 ст. 153 КК України).  Йому загрожує до 7 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що група молодих людей створювала контент сексуально-насильницького характеру за участі жінок. Вони розпивали з ними спиртні напої, після чого здійснювали вульгарні дії, знімаючи все це на власні мобільні телефони. Відео за участі жінок викладали у телеграм-канал і соціальні мережі.

Раніше організатору та другому учасники цих зустрічей повідомлено про підозру у виготовленні, зберіганні і розповсюдженні зображень порнографічного характеру (ч. 3 ст. 301 КК України). Блогери за клопотанням прокуратури знаходяться під вартою.

До суду скеровано клопотання про обрання аналогічного запобіжного заходу третьому підозрюваному.

Досудове розслідування здійснюється слідчими ГУ Нацполіції в Київській області за оперативного супроводу Департаменту міграційної поліції Нацполіції України.

Нагадаємо, що  прокуратура Київщини повідомила про підозру блогерам-ґвалтівникам.

Читати "Моя Київщина" у Telegram