#

Поліція Київщини розшукує 17-річного Владислава Чоршиша з Бориспільського району

13.12.2023 10:30
Поліція Київщини розшукує 17-річного Владислава Чоршиша з Бориспільського району
Владислав Чоршиш

Вчора, 12 грудня, до поліції надійшло повідомлення від матері Владислава Чоршиша про зникнення її 17-річного сина, який близько 12 години пішов з дому та не повернувся

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис телеграм-каналу поліції Київщини. 

На розшуки хлопця оперативно залучені та орієнтовані всі підрозділи поліції Київщини, в тому числі особовий склад Бориспільського управління поліції Київщини, ювенальні інспектори, співробітники карного розшуку, офіцери громади та працівники групи реагування патрульної поліції та кінологи.

Прикмети хлопця: зріст близько 170-175 сантиметрів, худорлявої статури, волосся коротке русяве, очі карі. Одягнений у синю піжаму.

Поліція звертається до громадян з проханням: якщо ви володієте будь-якою інформацією про місцеперебування неповнолітнього, одразу повідомляйте на спецлінію "102" або до Бориспільського управління поліції Київщини за телефоном: (04595) 6-23-91 чи 093-799-53-28.

Нагадаємо, що слідство вважає, що адвокати обвинуваченого у справі сексуального насильства намагалися вплинути на потерпілих дівчат під час розслідування справи про "п'яні вечірки" у Києві.

Читати "Моя Київщина" у Telegram