#

Поліція Київщини вже вчетверте затримала рецидивіста-автокрадія (ФОТО, ВІДЕО)

25.10.2022 10:47
Поліція Київщини вже вчетверте затримала рецидивіста-автокрадія (ФОТО, ВІДЕО)
Фото з місця події

Поліція Київщини затримала "професійного" кримінального елемента на прізвисько "Лялька", який займався викраденням автомобілів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Нацполіції.

Цього автокрадія працівники поліції  затримують вже вчетверте. У 2020, а потім у 2021 році кримінальна поліція Київщини викрила злодія після скоєння серії злочинів. 

Справи передали до суду, однак підсудний все ж залишається на волі, а у серпні 2022 року викрадає ще один легковик у столиці. Поліцейські затримали чоловіка, суд взяв його під варту та призначив заставу на суму 52 тис грн, яку зловмисник швидко сплатив і спокійно продовжив злочинну діяльність. 

Зараз "Ляльку" вкотре спіймали та встановили заставу у 700 тис грн. Начальник поліції Київщини зазначив:

Маю надію, що новий запобіжний захід все ж утримає "хронічного" правопорушника за ґратами надовго. Не хочеться знов ризикувати добробутом власників Lanos, Chevrolet, або Skoda. Для них ці автомобілі значно цінніші ніж для керманичів люксових автобрендів, а в деяких родинах - навіть єдине  джерело доходу.

Нагадаємо, що Андрій Нєбитов сповістив про вилучення поліціянтами уламків дрона-камікадзе Shahed-136 на території одного з районів Київської області.

На зображенні може бути: текст «JA»

На зображенні може бути: автомобіль та на відкритому повітрі


Читати "Моя Київщина" у Telegram