#

Поліція Київщини затримала озброєну банду, котра грабувала переважно державних службовців (ФОТО, ВІДЕО)

22.03.2021 20:00
Поліція Київщини затримала озброєну банду, котра грабувала переважно державних службовців (ФОТО, ВІДЕО)
Фото з місця події

Правоохоронці Київської області затримали озброєних грабіжників, які орудували у Бориспільському та Васильківському районах

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу поліції у Київській області.

Правоохоронцям вдалось з’ясувати, що перш ніж проникнути до будинків потерпілих, злочинці малювали план-схему будинку, де зображувались місця розташування об’єктів та камер відеоспостереження. У будинку вони, зв’язували господарів та охоронців, після чого викрадали майно – гроші, коштовності, банківські картки тощо. Після того один із банди лишався на деякий час біля потерпілого слідкуючи, щоб той не зміг викликати допомогу.

Розповідають, що зловмисників не спиняли навіть діти, які у той час знаходились у будинку.

Під час проведення обшуків за місцем проживання фігурантів виявлено та вилучено зброю, засоби конспірації, якими вони користувались під час розбійних нападів, а також награбоване майно потерпілих. Усього на рахунку банди три епізоди злочинної діяльності, – повідомляють у поліції.

Злочинцями виявились 38-ми, 35-ти, 33-річний жителі Києва та 25-річний мешканець Житомирщини. Їх затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Нагадаємо, що у Деснянському районі Києва молодик приїхав на зустріч з потенційним покупцем свого авто, проте той почав погрожувати пістолетом тав икрав автомобіль.



Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: