#

Поліція охорони затримала грабіжників у Крюківщині (ФОТО)

14.01.2019 13:51
Поліція охорони затримала грабіжників у Крюківщині (ФОТО)
Фото з місця події

Сьогодні, 14 січня, у поліції повідомили про затримання двох чоловіків, які намагалися пограбувати будинок у селі Крюківщина 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу Національної поліції України.

Під час несення служби о 17-й годині поліцейські охорони отримали повідомлення про спрацювання сигналізації в одному з охоронюваних приватних будинків селища Крюківщина. Вже за кілька хвилин наряд реагування був на місці події. Обстеживши територію, одразу ж помітили відчинене вікно на балконі та невідомого, який саме намагався втекти. За мить на балконі з’явився другий невідомий.

Дотримуючись усіх мір безпеки поліцейські охорони заблокували будівлю та  викликали на допомогу додатковий наряд. Спільними діями нарядів реагування поліції охорони та оперативних працівників ГУНП Київської області зловмисників було затримано.

На місці слідчо-оперативна група Києво-Святошинського відділу поліції задокументувала подію. Затриманими виявилися 23-річний та 45-річний іноземні громадяни.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 Кримінального Кодексу України (Крадіжка). Санкція статті передбачає позбавлення волі строком від трьох до шести років. 

Варто додати, що у Боярці двоє чоловіків пограбували Будинок побуту, звідки винесли комп'ютерну техніку та електроінструменти, але їх оперативно затримали.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: