#

Поліція показала наслідки нічної ракетної атаки на Київщину (ФОТО)

09.05.2023 10:40
Поліція показала наслідки нічної ракетної атаки на Київщину (ФОТО)
Фото з місця подій

Сьогодні вночі, 9 травня, країна-терористка росія здійснила чергову ракетну атаку на Київську область

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на телеграм-канал голови поліції Київщини Андрія Нєбитова.

В одному із районів області виявили воронку від ворожих обстрілів. Діаметр влучання становить 8 метрів, глибина понад 2,5. Потерпілі та пошкодження відсутні.

У полі на території області також виявили уламки російської крилатої ракети. Потерпілих і руйнування немає. Поліцейські забезпечують охорону місця події та проводять огляд. 

Правоохоронці закликають громадян не торкатися до частин ракет та дронів у разі їх виявлення, а одразу повідомляти про знахідку до поліції.

Також на території населеного пункту в одному із районів Київської області частини ворожої ракети впали поблизу домоволодінь. Там зафіксовано часткові руйнування цивільної інфраструктури.

Андрій Нєбитов наголосив:

Завдяки майстерній роботі протиповітряної оборони ЗСУ вдалося уникнути людських жертв і перетворити на металобрухт чергову російську крилату ракету.

Нагадаємо, що заступниця голови Київської облради Тетяна Семенова вручила найвищу відзнаку області – Нагрудний знак "За заслуги перед Київщиною" командувачу Сил територіальної оборони Збройних Сил України, генерал-майору Ігорю Танцюрі.






Читати "Моя Київщина" у Facebook