#

Поліція продовжує пошуки фермера-убивці з Іванківського району

25.10.2018 08:31
Поліція продовжує пошуки фермера-убивці з Іванківського району

Поліція оголосила в розшук підприємця який  в Іванківському районі з рушниці застрелив 32-річного потерпілого та намагався вбити ще двох осіб

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на офіційну сторінку "Прокуратури Київської області".

За процесуального керівництва Іванківо-Чорнобильського відділу Броварської місцевої прокуратури оголошено підозру 45-річному  чоловіку, який  на підприємстві в с. Олізарівка Іванківського району з рушниці застрелив чоловіка та намагався вбити ще двох осіб.

Вияснилося, що причиною такої поведінки стали неприязні відносини, через це підозрюваний і вирішив позбавити життя трьох працівників. Подія сталася в приміщенні столової, де перебували потерпілі. На щастя, чоловікам вдалося втекти.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.        

У подальшому, зловмисник, продовжив свої злочинні дії та здійснив декілька прицільних пострілів по 32-річному потерпілому, від яких останній помер на місці події.

Дії чоловіка кваліфіковано за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) та ч. 3 ст. 15 п. 1 ч. 2 ст. 115 (незакінчений замах на умисне вбивство двох або більше осіб) КК України.

Враховуючи, що підозрюваний з місця події зник, його оголошено в розшук.

Нагадаємо, що на Київщині фермер розстріляв охоронця свого підприємства і втік. Поліція його розшукує і порушила  провадження за статтею про навмисне вбивство.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: