#

Поліція Вишгородщини зловила чотирьох нелегалів

26.07.2022 15:10
Поліція Вишгородщини зловила чотирьох нелегалів
Фото з місця події

Стало відомо, що поліція Вишгородщини виявила чотирьох нелегалів, які незаконно перебували на території України

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Вишгородське районне управління поліції" у Facebook.

Під час відпрацювання у селі Лебедівка поліцейські виявили громадянина Республіки Азербайджан, який протермінував перебування в Україні. Правоохоронці встановили, що 40-річний чоловік розшукувався поліцією Харківщини, як засуджений до покарання не пов’язаного з позбавленням волі. Ініціатора розшуку одразу повідомили.

У селі Хотянівка поліцейські виявили 48-річного громадянина Республіки Молдова та 71-річного уродженця Російської Федерації, які ухилялися від виїзду за межі території України після закінчення відповідного терміну перебування.

Також, у місті Вишгород, правоохоронці виявили з порушенням термінів перебування в Україні 52-річного громадянина Туреччини.

За порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні, правопорушників притягнуто до адмінвідповідальності [ч.1 ст.203 КУпАП]. Згідно рішень міграційної служби, іноземців примусово повернуть до країн походження з забороною в’їзду на територію України терміном на 3 роки.

Із кожним іноземцем співробітники СБУ провели відповідну роботу, щодо можливої співпраці з країною-агресором.

Нагадаємо, що 3 січня працівники відділу поліції №1 міста Чорнобиль Вишгородського райуправління поліції у зоні відчуження виявили незаконного туриста.

Читати "Моя Київщина" у Telegram