#

Поліція встановлює обставини карколомної ДТП на Броварщині (ФОТО)

16.09.2021 10:29
Поліція встановлює обставини карколомної ДТП на Броварщині (ФОТО)
Фото з місця подій

Учора, 15 вересня, на автодорозі Київ-Харків-Довжанський сталася ДТП за участю вантажівки DAF та легкового автомобіля Citroen

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

На спецлінію "102" надійшло повідомлення про те, що на автодорозі Київ-Харків-Довжанський сталася дорожньо-транспортна пригода за участю вантажівки DAF та легкового автомобіля Citroen.

На місці події працювали слідчо-оперативна групи Броварського районного управління поліції та наряд батальйону патрульної поліції Київщини.

Правоохоронці встановили, що 55-річний керманич вантажівки при здійсненні маневру перестроювання з правої смуги руху в ліву скоїв зіткнення з автомобілем Citroen, який здійснював випередження в крайній лівій смузі в попутному напрямку.

У результаті аварії 50-річний водій легковика отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої травми грудної клітки та перелому ребер. Наразі чоловік госпіталізований до лікарні.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, що поліція Київщини вживає заходів щодо всестороннього та об’єктивного розслідування справи, пов’язаної зі зникненням трирічного хлопчика на Броварщині.



Читати "Моя Київщина" у Facebook