#

На Київщині протягом року реалізували масштабні проєкти з іноземними інвесторами

29.12.2023 16:50
На Київщині протягом року реалізували масштабні проєкти з іноземними інвесторами
Фото з мережі інтернет

Київщина продовжує залучати міжнародні інвестиції та реалізовувати масштабні проєкти, незважаючи на несприятливі обставини 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу КОВА.

У Вишневому було завершено будівництво комплексу для відвантаження цементу компанією CEMARK. Щорічно комплекс зможе приймати, зберігати та відвантажувати автотранспортом 450 тис. т цементу. Відкриття терміналу дозволило створити 80 нових робочих місць. 

У с. Калинівка Фастівського району Група Kronospan побудувала логістичний центр. Наразі логістичний центр розміщується на 15 га площі, має у своєму розпорядженні об'єкти та потужності, які може надати партнерам.

У с. Гатне Фастівського району компанія Karcher завершила будівництво офісного комплексу. Крім офісних приміщень, у ньому будуть діяти найбільший в Україні Karcher Центр, інноваційний навчальний центр Karcher Академія та сервісний центр для обслуговування техніки відомого виробника. Компанією створено 150 робочих місць.

Нагадаємо, що станом на кінець 2023 року війна із рф завдала довкіллю Києва та Київської області збитків на 49 мільярдів 274 мільйони гривень.

Читати "Моя Київщина" у Facebook