#

Попросили гроші на лікування: у Таращі телефонні шахраї ошукали стареньку

06.03.2021 19:30
Попросили гроші на лікування: у Таращі телефонні шахраї ошукали стареньку
Фото з мережі Інтернет

До поліції звернулася 80-річна жителька міста Тараща Білоцерківського району і повідомила, що до неї зателефонував чоловік та, представившись сином, попросив грошей на лікування

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу ГУ Нацполіції у Київській області.

Схвильована старенька повірила шахраю та віддала усі заощадження, які накопичувала протягом тривалого часу.

Поліцейські Управління карного розшуку спільно з працівниками Білоцерківського районного управління поліції провели низку розшукових заходів та завдяки кропіткій праці і професіоналізму оперативно встановили осіб, причетних до злочину. Ними виявились 39-ти, 37-ми, та 31-річні мешканці Київщини. Один з них перебував у розшуку за вчинення аналогічного злочину.

За місцем проживання зловмисників поліцейські провели обшук та вилучили викрадені гроші і автівку, якою вони пересувались.

Шахраїв затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.  Наразі вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

Слідчі за процесуальним керівництвом прокуратури повідомили  зловмисникам про підозру за ч. 3 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає ув’язнення на строк від трьох до восьми років з конфіскацією майна.

Наразі правоохоронці перевіряють причетність цих осіб до аналогічних злочинів на території столичної області.

Також нагадаємо, що нещодавно Бориспільський міський голова Володимир Борисенко та командир батальйону патрульної поліції Борисполя Артур Шкроб висловили подяку сміливій мешканці міста Анастасії Січкар, яка напередодні допомогла затримати грабіжника.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: