#

Посаду голови Київської обласної ради може зайняти Ярослав Добрянський

17.05.2019 12:46
Посаду голови Київської обласної ради може зайняти Ярослав Добрянський
Ярослав Добрянський

Сьогодні, 17 травня, відбудеться сесія Київської обласної ради, де з великою імовірністю відбудеться звільнення голови Старикової та обрання нового керівника

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на джерела у Київській обласній раді, посаду Старикової може зайняти голова фракції "Наш край" Ярослав Добрянський.

Як повідомляв інформаційний портал "Моя Київщина" у щорічному рейтингу ТОП-100 найвпливовіших людей Київщини, Ярослав Добрянський має великий досвід роботи в органах місцевого самоврядування, адже встиг попрацювати головою Згурівської, Макарівської, Києво-Святошинської та Бориспілької райдержадміністрацій.

Варто додати, що правоохоронні органи у 2009 році відкривали проти посадовця кримінальну справу за незаконне виділення 60 га землі у селі Білогородка, коли він очолював Києво-Святошинську РДА. Землю отримали підставні особи, проте винних в організації схеми не було покарано, адже прокуратура цього року закрила справу через відсутність складу злочину.

Також у ЗМІ повідомляли про його причетність до газових схем з тепломережами Київської області, що мають борги перед НАК "Нафтогаз". Екс-голова Кагарлицької РДА Віктор Коляда розповідав, що "тітушки" Костянтина Бондарєва та Ярослава Добрянського перешкоджали модернізації місцевих котелень, що є комунальною власністю області.

За чутками у 2015 році на Добрянського була покладена важлива місія – створити більшість у обласній раді разом з БПП, на чолі якого тоді стояв Лев Парцхаладзе. Добрянський окрім "Нашого Краю" мав підтягнути голоси з інших фракцій. Тоді обрати головою облради мали Олександра Горгана. Взамін Добрянський, нібито, мав отримати крісло заступника голови облради. Але в останній момент голосів не вистачило, і головою облради стала Ганна Старикова.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: