#

Працівник Іванківського лісництва незадекларував автомобіль

21.08.2018 14:35
Працівник Іванківського лісництва незадекларував автомобіль

Сьогодні, 21 серпня, у прокуратурі повідомили про притягнення до адміністративної відповідальності працівника Іванківського лісництва, який незадекларував автомобіль 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу прокуратури Київської області.

Установлено, що лісничий Жеревського лісництва ДП "Іванківське лісове господарство", будучи суб’єктом на якого поширюється дія Закону України "Про запобігання корупції" не повідомив про суттєві зміни у майновому стані, які виникли у нього у зв’язку із купівлею транспортного засобу.

Органами прокуратури Київської області забезпечено участь у розгляді протоколу про адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією, передбачене ч. 2 ст. 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення вимог фінансового контролю).

Завдяки професійній та принциповій позиції органів прокуратури області судом першої інстанції лісничого визнано винним у вчинені адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією та накладено стягнення у виді штрафу.

Прокуратура Київської області, як спеціально уповноважений суб’єкт у сфері протидії корупції, і надалі вживатиме заходи, направлені на притягнення до передбаченої законодавством відповідальності осіб, які вчинили  адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією. 

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: