#

Працівники Центру надання соціальних послуг передали на фронт близько 70 тис грн

01.02.2023 17:30
Працівники Центру надання соціальних послуг передали на фронт близько 70 тис грн
Фото з місця подій

Працівники Центру надання соціальних послуг та соціальної інтеграції перерахували для потреб ЗСУ свій одноденний заробіток

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Центр надання соціальних послуг та соціальної інтеграції" у Facebook.

Зазначається, що передана сума становить 64 085 грн.

Окрім цього, клієнти стаціонару психоневрологічного профілю долучилися до проєкту Переяславської гімназії №3 "Плетемо тепло". Разом із працівниками Центру вони виготовили та передали більше 20 пар теплих шкарпеток, 30 килимків для сидіння та 100 окопних свічок.

Директорка Центру Раїса Голованова також розповіла про гуманітарний вантаж, який отримали напередодні від Мальтійської служби допомоги німецького міста Магдебург:

Наш друг та партнер Олівер Браун, керівник сервісного центру для людей похилого віку в місті Магдебург, зібрав потрібні речі, меблі, засоби гігієни та організував доставку вантажу в Переяслав. Багато років він допомагає центру з власної ініціативи. Завдяки йому та його партнерам у нашому місті діє потужний пункт прокату допоміжних засобів пересування для людей з інвалідністю. Також Олівер є ініціатором організації стажування наших працівників в соціальних закладах Німеччини.

Нагадаємо, що президент Польщі Анджей Дуда під час візиту до Латвії і виступу там порадив президентові України Володимиру Зеленському прийняти капітуляцію росії у Переяславі.

Читати "Моя Київщина" у Telegram