#

Правлячу партію "Слуга народу" звинуватили в кулуарних домовленостях (ВІДЕО)

01.10.2020 13:20
Правлячу партію "Слуга народу" звинуватили в кулуарних домовленостях (ВІДЕО)
Фото з місця події

Колишні представники партії "Слуга народу" звинуватили керівництво організацій в Київській області в необґрунтованому відкликанні раніше затверджених списків кандидатів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Інтерфакс-Україна"

За словами Володимира Петренка, у Київській області  партія "Слуга народу" підтримала його кандидатуру на посаду голови Калинівської ОТГ.

Обласний штаб дав команду подати списки депутатів від партії, списки старост, план розвитку і дій на пять років і план передвиборчої кампанії. Моя команда впоралася з цим дуже швидко і чекала затвердження списку кандидатів у депутати на з'їзді партії, – каже він.

Петренко зазначив, що після з'їзду "включився режим тиші", а на дзвінки ніхто не відповідав. Він каже, що в кінцевому підсумку вирішив подати свою кандидатуру як самовисуванець.

Згодом мені стало відомо, що на посаду Калинівського голови йде Павло Гребенник, а в список депутатів потрапляють ті люди, які в 2019 році підтримували Кононенко (Ігор Кононенко, народний депутат восьмого скликання від БПП), тобто прямого суперника Олександра Дубинського,  – стверджує Петренко.

У свою чергу Сергій Возний заявив, що "Слуга нарду" визначила його кандидатом на посаду глави Гостомельській ОТГ, йому також дали завдання сформувати список в Гостомельську ОТГ від "Слуги народу".

18 вересня я, як кандидат, і наш список, були затверджені на Київській обласній конференції під головуванням очільника обласної партійної організації Олександра Дубинського , – повідомив Возний.

За його словами, кулуарним способом за день цей список був замінений на команду, яка має відповідні кримінальні виробництва, і 22 вересня він був представлений в ТВК.

Возний стверджує, що нардеп Олена Шуляк домовилася з місцевими забудовниками з Гостомеля аби усунути його команду від виборів.

Я переконаний, що тут відбулися кулуарні домовленості, фактично здача інтересів партії в Гостомелі. Я думаю, що там будуть рейтинги навіть не 9, а всі 5% , – заявив Возний.

Нагадаємо, що на території Київської області протягом трьох місяців було відкрито сім міні-футбольних полів, вісім мультифункціональних майданчиків і 36 work-out майданчиків із тренажерним обладнанням.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: