#

Правоохоронці назвали спільника Вадима Тітушка

28.08.2018 15:04
Правоохоронці назвали спільника Вадима Тітушка

Декілька днів Вадим Тітушко оголошений в розшук через підозру у скоєнні розбійного нападу на приватний будинок у Рожнах на Київщині та інших злочинах

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "УП".

"У липні в один з будинків села Рожни Броварського району Київської області проникла група осіб у чорних масках та спортивній чорній формі зі зброєю. Зв’язавши власників будинку, вони викрали гроші, після чого покинули місце злочину на автівці господаря. У скоєнні цього злочину підозрюються кілька осіб, серед яких і запитуваний вами громадянин Тітушко", - сказав Тракало.

Він додав, що поліція також перевіряє цих осіб на причетність до інших розбійних нападів на приватні домоволодіння на Київщини.

"За даним фактом розпочато кримінальні провадження за ч. 3 187 (розбійний напад) та ч. 3 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) ККУ", - сказав Тракало.

За його словами, один з підозрюваних у розбійному нападі уже затриманий.

"Ще двоє з учорашнього дня оголошені в розшук. Є рішення Броварського суду про їх затримання і доставку до суду для обрання міри запобіжного заходу", - сказав Тракало.

За даними джерела УП у правоохоронних органах, також за участь у розбоях у складі злочинної групи розшукують Петра Паламарчука.

Раніше повідомлялося, що Вадима Тітушка оголосили у розшук

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: