#

Правоохоронці Білої Церкви за добу зупинили трьох водіїв з ознаками алкогольного та наркотичного сп'яніння (ФОТО)

19.08.2020 14:30
Правоохоронці Білої Церкви за добу зупинили трьох водіїв з ознаками алкогольного та наркотичного сп'яніння (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 18 серпня, поліцейські Білої Церкви зупинили трьох водіїв  та виявили у них ознаки алкогольного та наркотичного сп'яніння

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "ПОЛІЦІЯ БІЛОЦЕРКІВЩИНИ" у Facebook.

Зазначимо, що патрульні зупинили 25-річного жителя села Озерна, який керував автомобілем ВАЗ-2103. Під час перевірки документів водій почав себе поводити схвильовано. У приміщенні Ставищенського медичного закладу лікар оглянув водія і згодом, після проходження тесту, у чоловіка підтвердився стан наркотичного сп’яніння.

Також учора поліцейські за порушення правил дорожнього руху в селі Однорог зупинили 38-річного водія моторолера Honda, у якого згодом виявилось 1.31 проміле в крові.

О другій годині ночі поліцейські зупинили 22-річного водія в селі Матюші та запропонували пройти йому відповідний огляд на стан сп’яніння. Однак, всупереч цьому, водій категорично відмовився від проходження огляду, хоча поліцейські його попереджали, що це є підставою для складання відповідного протоколу.

За перебування за кермом у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння поліцейські склали на водіїв адміністративні протоколи за ст.130 КУпАП України.

У разі доведення їх провини у суді, порушникам загрожує покарання у вигляді стягнення штрафу у розмірі 10200 гривень та позбавлення прав керування протягом одного року.

Нагадаємо, що у Білій Церкві знову зникли дві вихованки реабілітаційного центру.



Читати "Моя Київщина" у Facebook