#

Правоохоронці Київщини спіймали "на гарячому" двох крадіїв з Грузії (ФОТО)

20.11.2020 11:40
Правоохоронці Київщини спіймали "на гарячому" двох крадіїв з Грузії (ФОТО)
Фото з місця події

Поліцейські Київщини під час переслідування затримали двох зухвалих крадіїв з Грузії

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

Працівники Управління карного розшуку поліції Київщини затримали двох зловмисників під час переслідування, коли останні намагалися втекти після скоєння чергової крадіжки з автомобіля.

Упродовж дня сталося дві крадіжки на території Києво-Святошинського району та Обухівщини. Злодії розбили вікна автомобілів, звідки викрали цінні речі.

Як повідомив начальник Управління карного розшуку поліції столичної області Олексій Маслов, оперативники одразу почали операцію із затримання. За його словами, крадії, тікаючи з останнього місця скоєння злочину, змінили номери на своїй автівці, однак це не стало на заваді поліцейським і вони швидко наздогнали їх та затримали.

Зловмисниками виявилися двоє громадян Грузії. Вони затримані у порядку ст. 208 КПК України і наразі знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання.

Під час затримання в іноземців виявлено та вилучено речові докази – крадене майно та гроші.

За усіма фактами крадіжок відкриті кримінальні провадження за ст. 185 Кримінального кодексу України. Поліція перевіряє затриманих щодо причетності до інших аналогічних злочинів.

Нагадаємо, що у КОДА триває розслідування випадку смерті пацієнтки в приймальному відділенні Центральної районної лікарні міста Боярка.



Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: