#

Правоохоронці Київщини вилучили у 40-річного чоловіка понад 20 грамів наркотиків

11.11.2020 15:20
Правоохоронці Київщини вилучили у 40-річного чоловіка понад 20 грамів наркотиків
Фото з місця події

У селі Софіївська Борщагівка Києво-Святошинського району під час особистого обшуку поліцейські вилучили у 40-річного столичного жителя понад 20 грамів наркотиків

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

Під час реалізації інформації, отриманої оперативним шляхом,  співробітники Управління боротьби з наркозлочинністю ДБН НПУ спільно з працівниками Києво-Святошинського відділу поліціі виявили та задокументували факт незаконного зберігання психотропної речовини.

Як пояснив 40-річний киянин, він придбав амфетамін у столиці для власного вживання. Вилучене направлено на дослідження до Київського НДЕКЦ МВС України. Наразі поліцейські встановлюють шляхи походження наркотиків.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що у Софіївській Борщагівці, на вулиці Київська 1/102, мережа супермаркетів "Сільпо" відкрила перший магазин ресайклінг-формату, побудований із використанням "зелених" технологій.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: