#

Представників МАГАТЕ запрошують відвідати захоплені Чорнобильську та Запорізьку АЕС

20.03.2022 11:30
Представників МАГАТЕ запрошують відвідати захоплені Чорнобильську та Запорізьку АЕС
ЧАЕС

Учора, 19 березня, секретар Ради нацбезпеки Олексій Данілов закликав МАГАТЕ прислати свої представників, щоб ті відвідали захоплені російськими терористами ядерні об’єкти України

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на телемарафон українських каналів.

Олексій Данілов запрошує представників МАГАТЕ приїхати на Чорнобильську та Запорізьку АЕС, аби переконатися, що на станціях все у межах норми. Данлов сказав:

Терористи захопили дві ядерні станції й уся інституція МАГАТЕ мовчить, як води в рота набрала. Де їх працівники на цих станціях? Вони б мали вже прибути сюди, безпосередньо контролювати усе що відбувається на цих станціях. В мене велике прохання до усіх представників МАГАТЕ, пришліть, будь ласка, на ЧАЕС та ЗАЕС свої представників, щоб ви переконалися у тому, що там все відбувається по нормах й нормативах, які є на ядерних об’єктах.

Слідкуйте за новинами "Моя Київщина" у Telegram.

Нагадаємо, що стало відомо, чому Міжнародне агентство атомної енергетики не реагує на загрозливу ситуацію на ЧАЕС. Глава Державної інспекції ядерного регулювання України Олег Коріков розповів, що друга особа у МАГАТЕ – це громадянин росії. Окрім того, серед постійного керівного складу МАГАТЕ близько 100 осіб – росіяни.

Читати "Моя Київщина" у Facebook