#

Прем’єр-міністр Гройсман подав у відставку

21.05.2019 09:22
Прем’єр-міністр Гройсман подав у відставку
Володимир Гройсман

Вчора, 20 травня, після інавгурації Президента України Володимира Зеленського прем’єр-міністр Володимир Гройсман подав у відставку

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Громадське".

Глава уряду наголосив, що хоча й "уряд іде у відставку тільки перед новообраним парламентом,а не перед новообраним президентом, але разом з тим, я прийняв для себе рішення подати у відставку у середу відразу після чергового засідання уряду".

"Хочу підкреслити, що за три роки роботи нашого уряду, мені абсолютно є не соромно. За те що нам вдалось зробити і як адекватно ми реагували на ті виклики і кризи, які перед нами стояли", - заявив прем’єр-міністр.

Гройсман також підкреслив, що Президент України Володимир Зеленський під час своєї інавгураційної промови взяв на себе всю відповідальність перед тими загрозами у майбутньому, які будуть на його шляху.

Нагадаємо, Зеленський заявив, що розпускає Верховну Раду. Він також закликав Кабінет міністрів України "взяти папір і ручку та подумати про майбутні покоління, а не про вибори".

"Ви можете взяти аркуш, взяти ручку і звільнити свої місця для тих, хто буде думати про наступні покоління, а не про наступні вибори. Я думаю, що люди це оцінять", - заявив Зеленський.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: