#

Премєр-міністр Володимир Гройсман привітав українців із Великоднем

29.04.2019 09:24
Премєр-міністр Володимир Гройсман привітав українців із Великоднем

Дорогі співвітчизники!

Від імені Уряду та від себе особисто вітаю усіх православних християн України з Великоднем!

Воскресіння Христове є особливим та найважливішим святом у православній традиції. Пасха традиційно символізує для вірян загальне відродження та оновлення всього сущого, очищення від гріхів і недобрих помислів, всепрощення та утвердження любові і добра. Цей день ми проводимо у колі близьких і рідних нам людей, даруючи їм нашу любов і ласку.

Цьогорічний Великдень є особливим для усіх православних християн нашої країни, адже вперше Україна зустрічає його з власною єдиною автокефальною церквою. Значення цієї події для українського народу важко переоцінити – нарешті Україна здобула ще один духовний елемент власної незалежності. Вірю, що помісна українська церква буде надійною твердинею для вірян і всього українського суспільства.

Також ми молимося за тих, хто захищає нашу Батьківщину від зовнішньої агресії на Сході. Дякуємо нашим бійцям за мужність і героїзм та бажаємо їм благополучного повернення до власних домівок. Україна завжди пам’ятатиме героїв, які стоять на сторожі нашої свободи та державної незалежності.

Вірю, що християнські чесноти любові та милосердя, віра у власні сили та нашу країну дадуть нам змогу і надалі єднатися у міцну згуртовану націю та будувати справедливе і заможне суспільство. Бажаю усім співвітчизникам гарних свят та яскравих емоцій, домашнього затишку та добробуту, міцного здоров’я і мирного неба над нашою країною!

Інформація взята із сайту Кабінету Міністрів України.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: