#

Прикордонники Київщини отримали 6 тонн гуманітарної допомоги (ФОТО)

25.04.2022 10:00
Прикордонники Київщини отримали 6 тонн гуманітарної допомоги (ФОТО)
Фото з місця події

Днями Міжнародний штаб допомоги українцям разом із Укргазвидобування на чолі з гендиректоркою Оленою Кобець, Львівським Оборонним Кластером передали гуманітарні вантажі зі Львова прикордонникам Окремого контрольно-пропускного пункту "Київ"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Окремий контрольно-пропускний пункт "Київ" у Facebook.

Гуманітарний вантаж містив засоби індивідуального захисту, ліки, продуктові набори, технічні засоби, солодощі, термобілизна, засоби гігієни. Усього військовослужбовці отримали майже шість тонн допомоги.

Керівниця МШДУ Ганна Крисюк запевнила:

Україна обов’язково переможе, тому що наша спільна кооперація – це правильний і дуже швидкий шлях до цієї очікуваної перемоги.

Зазначається, що Міжнародний штаб допомоги українцям об’єднує на своїй платформі представників бізнесу, влади та громадськості в Україні та ще у понад 80-ти країнах світу. Із початку війни штаб надає допомогу ЗСУ, ДПСУ, Нацполіції та громадянам.

Нагадаємо, що голова Київської ОВА Олександр Павлюк повідомив, що в області із 37 зруйнованих або пошкоджених мостів на 11 вже відновили переправи.




Читати "Моя Київщина" у Facebook