#

Прикордонники затримали жителя Київщини, який пішки прямував до Польщі

09.05.2024 15:52
Прикордонники затримали жителя Київщини, який пішки прямував до Польщі
Фото з місця події

Неподалік українсько-польського кордону співробітники Волинської прикордонної служби виявили жителя Київщини, який намагався нелегально дістатися до Польщі

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу "Західного регіонального управління Держприкордонслужби України-Західного кордону".

Прикордонники відділу "Амбукова", отримавши інформацію про переміщення невідомої особи у напрямку державного кордону, розпочали пошуки ймовірного порушника. За допомогою безпілотника його відстежили та затримали за кількасот метрів від кордону. 

Зловмисником виявився 26-річний мешканець Київської області. Чоловік готувався до незаконної "подорожі" Західним Бугом, про що свідчать речі, упаковані у поліетиленові пакети, які були в його рюкзаку Крім того, він схопився за мотузку та плоскогубці, щоб подолати інженерні огорожі.

Затриманого доставлено до прикордонного підрозділу для підготовки адміністративних документів за статтею 204-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення "Незаконний перетин або спроба незаконного перетину державного кордону України". Суд прийме рішення у справі.

Нагадаємо, що незаконно переправляли через кордон іноземців: на Київщині повідомили про підозру учасникам організованої групи.


Читати "Моя Київщина" у Telegram