#

Проектувати об'їзду дорогу Борисполя хочуть вісім міжнародних компаній

02.07.2018 09:59
Проектувати об'їзду дорогу Борисполя хочуть вісім міжнародних компаній

Дев'ять компаній і міжнародних консорціумів з Італії, Фінляндії, Болгарії, Німеччини, Польщі, Франції, Швеції, Великобританії та України надали свої пропозиції до участі в закупівлі консультаційних послуг для підготовки ТЕО будівництва об'їзної дороги навколо Борисполя

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "СтройОбзор".

Техніко-економічне обґрунтування повинне буде порівняти різні варіанти об'їзної дороги і визначити оптимальний.

Нова дорога повинна бути 1Б категорії з 4-ма смугами руху і максимальною дозволеною швидкістю руху 110 км / год. Оптимальний варіант об'їзної дороги повинен забезпечити проїзд автомобілів без в'їзду в місто по трасі М-03, а також проїзд автомобілів з боку Києва в напрямку траси Н-08 Бориспіль - Запоріжжя - Маріуполь і траси Т-10-18.

Проект може бути розроблений за існуючим напрямку, за новим напрямком, а також мати інші варіанти, які можуть поєднувати в собі реконструкцію і нове будівництво (не менше трьох варіантів обходу).

Виконання завдання триватиме орієнтовно 10 місяців без урахування часу, необхідного для затвердження ТЕО Кабінетом Міністрів.

Результати тендеру будуть оприлюднені в установленому порядку на офіційних сайтах Державного агентства автомобільних доріг і Світового банку.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: