#

Прокуратура почала розслідування обстрілів населених пунктів на Київщині

14.03.2022 17:00
Прокуратура почала розслідування обстрілів населених пунктів на Київщині
Фото з мережі інтернет

За процесуального керівництва окружних прокуратур Київської області розпочалися досудові розслідування за фактом обстрілів окупантами населених пунктів у регіоні

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Київської обласної прокуратури.

Зазначають, що 14 березня російські військові обстріляли телерадіовежу в Білоцерківському районі. Пошкоджено мобільний пункт управління та приміщення центру.

Також авіаударами зруйнували два приватні будинки та крамницю у селі Комарівка Бучанського району. Встановлено, що напередодні, 13 березня, окупанти обстріляли м. Ірпінь, загинув чоловік.

У селі Бузове Бучанського району внаслідок мінометного обстрілу смертельні поранення отримала 69-річна жінка. У селі Дмитрівка ворог відкрив вогонь по автомобілю, водій отримав вогнепальне поранення. 

Також відомо, що 12 березня військові РФ підірвали цивільний автомобіль у Броварському районі. Загинула 83-річна жінка, ще двоє осіб поранено. За 13 березня прокурори Київщини зареєстрували 44 кримінальні провадження за фактами порушення законів та звичаїв війни військовослужбовцями РФ.

Нагадаємо, що 14 березня у Києві на Оболоні рятувальники загасили пожежу у багатоповерхівці, що виникла через влучення у будівлю снаряду.

Читати "Моя Київщина" у Facebook