#

Прокуратура поповнила бюджет Немішаєвого на 100 тис грн

09.07.2018 15:26
Прокуратура поповнила бюджет Немішаєвого на 100 тис грн

Сьогодні, 9 липня, у прокуратурі Київщини повідомили про стягнення з двох забудовників 100 тис грн пайової участі на розвиток інфраструктури Немішаєвого

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу прокуратури Київської області.

Завдяки вжитим заходам прокуратури Київської області двома забудовниками сплачено понад 100 тисяч гривень до місцевого бюджету смт. Немішаєве для розвитку інфраструктури населеного пункту

Установлено, що двом забудовникам на території Немішаївської селищної ради Бородянського району Державною архітектурно-будівельною інспекцією України зареєстровано декларацію про готовність об’єкта будівництва – торгівельно-офісного комплексу з прибудовою магазину змішаної торгівлі площею понад 2000 м2  до експлуатації.

Однак, в порушення вимог містобудівного законодавства забудовники, які, маючи обов’язок взяти пайову участь у розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури смт Немішаєве, ухилились від укладення відповідного договору з органом місцевого самоврядування.

Реагуючи на виявлені порушення, Фастівською місцевою прокуратурою пред'явлено позов про стягнення із забудовників пайового внеску у створенні і розвитку інженерно-транспортної інфраструктури селища.

Позов місцевої прокуратури задоволено в повному обсязі. Наразі забудовниками сплачено до місцевого бюджету на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури смт Немішаєве заборгованість в сумі понад 100 тисяч гривень.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: