#

Прокуратура притягне до відповідальності наркоторговця з Іванкова

12.03.2020 14:54
Прокуратура притягне до відповідальності наркоторговця з Іванкова
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що прокуратура повідомила про підозру 33-річному мешканцю селища Іванків, який займався збутом наркотичних засобів та психотропних речовин на території Іванківського району

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу прокуратури Київської області.

Слідство встановило, що підозрюваний з метою власного матеріального збагачення, незаконно продава на території району особливо небезпечний наркотичний засіб, обіг якого заборонено – канабіс та психотропну речовину  - амфетамін. Так, за допомогою електронних ваг, зловмисник розфасовував у полімерні пакети та паперові згортки вказані наркотичні засоби та в подальшому за грошові кошти продавав їх місцевим жителям.

У ході досудового розслідування, працівники правоохоронних органів провели обшук за місцем проживання чоловіка, де виявили та вилучено канабіс вагою майже 2 кг та амфетамін.

Дії особи кваліфіковано за ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також збут наркотичного засобу та психотропної речовини, якщо предметом таких дій були особливо небезпечні наркотичні засоби у великих розмірах). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Також нагадаємо, що в селі Шевченкове Васильківського району працівники поліції зупинили чоловіка, який дивно себе поводив.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: