#

Проросійські представники влади у Бородянці (ВІДЕО)

28.07.2023 19:00
Проросійські представники влади у Бородянці (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

Представники влади у Бородянці висловлюють підтримку проросійським настановам

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис Сергія Возного.

Один із таких випадків - заяви депутата Валентини Клевчук від ОПЗЖ, що вона проросійська. Свідоме висловлювання підтримки держави-агресора на другий рік війни є неприпустимим для представника влади. Такі дії говорять про неповагу до загиблих захисників та всіх, хто жертвує за незалежність та суверенітет України.

За результатами цих висловлювань я обов'язково подам заяву до СБУ за пряму підтримку держави-агресора та колабораціонізм!

-наголосив Сергій Возний.

Інший приклад неприйнятної поведінки зі сторони представників влади - голова Бородянки, Олександр Сахарук, який спочатку перешкоджає переводу церкви від мп патріархату  до ПЦУ. Також він відстоює інтереси ОПЗЖ, переносячи сесію, що має зв'язок із спробами зберегти владу партії, що відома своїм проросійським ставленням. Такі дії говорять про некомпетентність та необ'єктивність у прийнятті рішень в інтересах громади.

Подібна поведінка також виявляється у депутата Михайла Музиченка, який відмовляється складати мандат та не відповідає на питання, ховаючись від камер та істерично обвинувачуючи військового у махінаціях. Така поведінка не є прийнятною для особи, яка має представляти громаду та відповідати перед нею за свої дії.

Україна має бути об'єднана навколо спільних цінностей та інтересів. Блок ОПЗЖ, який відомий своїм проросійським ставленням, повинен бути заборонений.

Нагадаємо, що Зеленський підписав закон про заборону проросійських політичних партій.

 


Читати "Моя Київщина" у Telegram