#

Провокативні висловлювання білоцерківського активіста "підхопила" роспропаганда (ВІДЕО)

26.05.2022 12:10
Провокативні висловлювання білоцерківського активіста "підхопила" роспропаганда (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

Пропагандисти Росії для свого контенту взяли провокативні висловлювання білоцерківського активіста Геннадія Прищепчука

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

У оригінальному відео, яке датоване 13 травням, активіст розповідає наступне:

Сьогодні 1 млн воїнів тримає в руках зброю. Щоб влада собі зрозуміла, то це не 2014, 2015 чи 2016 роки. Сьогодні кожен боєць, кожна мати, кожна дружина дитина, кожен волонтер жде і надіється на те, що ми звільнимо нашу державу від ворога. І ніхто сьогодні не розраховує на те, що ми виб’ємо їх, а потім ви, корупціонери, будете нас обкрадати. Ми будемо вас вбивати. Зброю ніхто не віддасть. Тому тікайте корупціонери!

Зі слів Прищепчука очевидно, що він проти Росії та її дій. Однак чоловік також звертається до корупціонерів та закликає їх тікати з України. Проте російські "журналісти" вирвали з контексту останні речення та сказали, що начебто деякі українці хочуть направити зброю проти влади та Зеленського.

Варто сказати також, що Геннадій Прищепчук неоднозначна особа. Відомо, що минулого року народний депутат Вадим Івченко подав позов до суду на Геннадія Прищепчука. Останній зі свого боку сказав, що, проводячи журналістське розслідування щодо діяльності нардепа Вадима Івченка, сказав те, що не зійшлося із його думкою.

У 2014 році вийшло інтерв’ю, де Геннадія Прищепчука звинувачували у тому, що його люди розтрощили майно бізнесвумен Людмили Дригало у селі Трушки на Білоцерківщині. Однак тоді активіст сказав, що це все дурня, а також додав, що це місцеві жителі знесли паркан.

Оригінальне відео:

Відео росін:

Читати "Моя Київщина" у Facebook