#

Проїзд в Ірпені подорожчає

11.09.2018 15:49
Проїзд в Ірпені подорожчає

Сьогодні, 11 вересня, відбулося засідання виконавчого комітету Iрпiнської міської ради

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Погляд".

З нагальних питань — розцінки за платні освітні та медичні послуги, зростання вартості проїзду в маршрутках, демонтаж гаражів, на які нема відповідних документів.

Члени виконкому погодили ТОВ "Ірпінське АТП 13250" підвищення вартості проїзду для пасажирів із 6 до 7 грн. Попереднє зростання ціни було у березні.

Тоді керівник підприємства Олександр Лабунський мотивував це зростанням вартості пального, запчастин, рівня мінімальної зарплати тощо. Мовляв, товариство хотіло придбати 8 нових автобусів, але з чинними розцінками на перевезення у банку виникли сумніви з кредитуванням.

Цього разу Лабунський теж говорив про пальне. А перший заступник міського голови Олександр Маркушин додав, що автопідприємство хотіло збільшити вартість перевезень школярів із 1 до 3 грн. Влада домовилася залишити для дітей стару ціну, а для дорослих — вона зросла.

На жаль, в Ірпені нема комунального транспорту, тому пасажирів віддали на поталу автомонополісту. В березні АТП планувало закупити нові автобуси, вартість одного сягала майже 700 тис. грн.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: