#

П’яні за кермом: у Борисполі патрульні затримали двох нетверезих водіїв

02.05.2019 11:54
П’яні за кермом: у Борисполі патрульні затримали двох нетверезих водіїв
Фото з мережі Інтернет

Учора, 1 травня, бориспільські патрульні відсторонили від керування двох водіїв, які, ймовірно, знаходились в стані алкогольного сп’яніння

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку патрульної поліції Борисполя в Facebook.

Патрулюючи вулицею Голубівка близько 21-ї години, інспектори помітили автомобіль ЗАЗ, водій якого рухався з порушенням ПДР, а саме: керував автівкою без увімкненого світла фар у темну пору доби. За це він отримав постанову за ч.2 ст.122 КУпАП (порушення правил користування зовнішніми освітлювальними приладами або попереджувальними сигналами при початку руху чи зміні його напрямку). Проте під час спілкування з водієм правоохоронці виявили в водія ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували водію пройти огляд на стан сп’яніння. Від чого останній відмовився.

Схожий випадок стався близько 5-ї ранку. На вулиці Київський Шлях інспектори помітили автомобіль Seat, який підозріло маневрував вулицею. У водія патрульні також виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Але у цьому випадку водій погодився пройти огляд на стан сп’яніння за допомогою алкотестера Драгер. Результат позитивний - 2.08 проміле.

У двох випадках у правопорушників патрульні вилучили посвідчення водія та склали адміністративний протокол за ст.130 КУпАП (водіння в стані сп’яніння). А їх автомобілі передали під розписку.

Нагадаємо, що днями в Борисполі правоохоронці притягнули до відповідальності водія, який двічі за добу сів за кермо в стані алкогольного сп’яніння.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: