#

П’яний і без документів: на Бориспільщині задокументували водія Opel Astra

05.04.2023 11:20
П’яний і без документів: на Бориспільщині задокументували водія Opel Astra
Фото з місця події

Учора, 4 квітня, на 104 км автодороги Київ – Харків патрульні зупинили автомобіль Opel Astra, нетверезий водій якого порушив ПДР

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Патрульна поліція Борисполя" у Facebook.

Під час перевірки документів порушника інспектори з’ясували, що у нього немає водійського посвідчення. Також у чоловіка виявили ознаки алкогольного сп’яніння.

Керманич погодився пройти огляд на стан сп’яніння на місці за допомогою приладу Dräger. Результат огляду показав 2,23 проміле алкоголю в крові.

У підсумку на водія склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння), винесли постанову за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має з собою посвідченні водія відповідної категорії) КУпАП та відсторонили від керування машиною.

Нагадаємо, що впродовж цих вихідних, 1 та 2 квітня, бориспільські патрульні задокументували сімох водіїв, які керували транспортними засобами, ймовірно, в стані сп'яніння.

Читати "Моя Київщина" у Telegram