#

П’яний нардеп Скуратовський мало не застрелив сільського голову з Макарівщини (ВІДЕО)

26.10.2018 19:43
П’яний нардеп Скуратовський мало не застрелив сільського голову з Макарівщини (ВІДЕО)
Сергій Скуратовський

У селі Плахтянка Макарівського району нардеп від "Радикильної партії Ляшка" Сергій Скуратовський влаштував п’яне дербі

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "ТСН", голова села Плахтянка Макарівського району Олександр Сорочан наразі перебуває на лікарняному.

Як повідомляють ЗМІ, подія відбулася ввечері 23 жовтня, Сергій Скуратовський разом із головою Житомирської ОДА жорстоко побили голову села Плахтянка Олександра Сорочана та його товариша.

За словами сільського голови, він разом з товаришем повертався додому. На мосту зупинили автомобіль, аби привітатися зі знайомим лісником. В цей час з іншого авто вибіг п’яний нардеп Скуратовський і почав бити чоловіка, викрикуючи, що земля довкола належить йому. Окрім фізичної розправи депутат погрожував убити чоловіка.

Після п’яної стрілянини у полі поблизу села Плахтянка залишився розстріляний УАЗ, на якому розважалися чиновники, він повністю згорів.

За фактом побиття сільського голови поліція відкрила кримінальне провадження, проте народного депутата будуть допитувати співробітники Генпрокуратури.

Поля, ліси та озера, де відбулася подія, належать мисливському угіддю "Ярик", яке отримало в оренду землю за часів Януковича. У ЗМІ неодноразово публікувалася інформація, що територію незаконно орендують "радикали". Минулого року очільник партії Олег Ляшко хизувався у мережі фотографіями з урочища "Бабка".

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: