#

П'яним насмерть збив дитину: судитимуть мешканця Київщини

04.04.2023 13:50
П'яним насмерть збив дитину: судитимуть мешканця Київщини
Фото з місця подій

Судитимуть мешканця Київщини, який скоїв смертельний наїзд на дитину, перебуваючи у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння 

Про це повідомляє інформаційний портал  "Моя Київщина"  із покликанням на пресслужбу Київської обласної прокуратури.

Ювенальні прокурори Київської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно мешканця Київщини за фактами  порушення правил безпеки дорожнього руху особою, що керує транспортним засобом у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння і залишення без допомоги особи, яка перебуває в небезпечному для життя стані (ч. 3 ст. 286-1, ч. 1 ст. 135 КК України).

Розслідуванням встановлено, що ввечері 31 жовтня 2022 року в селі Сулимівка  Бориспільського району обвинувачений керував автомобілем "Daewoo Lanos", перебуваючи у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння. Він  скоїв наїзд на 14-річну дівчину, яка рухалася у попутному напрямку вздовж узбіччя. Дитина від отриманих тілесних ушкоджень померла на місці ДТП.

Після наїзду на потерпілу водій покинув місце аварії. Машину він відігнав та залишив у Черкаській області, а сам повернувся додому. Затримано 24-річного мешканця Київщини наступного дня. 

За клопотанням прокурорів обвинувачений вирок суду очікуватиме в слідчому ізоляторі. 

Нагадаємо, що справу про розкрадання коштів на ремонті санаторію на Київщині передали в суд.

Читати "Моя Київщина" у Facebook