#

Реконструція Чирського мосту на Переяславщині підходить до завершення (ФОТО)

23.10.2018 10:25
Реконструція Чирського мосту на Переяславщині підходить до завершення (ФОТО)

У селі Чирське тривають ремонтні роботи моста, що проходить через річку Броварка й з’єднує Переяслав-Хмельницький з селами району

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Солідарність Переяславщини" у Facebook.

Останнім часом ця споруда перебувала в аварійному стані. Допоміг вирішити актуальну проблему  Віталій Ярема (заступник голови Київської обласної партійної організації "Блок Петра Порошенка "Солідарність""). Ремонтні роботи виконує київська будівельна компанія ТОВ "ЄвроПлюсБуд". Станом на 17 жовтня виконано значний об’єм робіт з укріплення конструкції.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.
Як повідомив бригадир вищезгаданої компанії Анар Азізов, укріплено плити, завершилися роботи з армування моста. Триває підготовка до бетонування споруди. Також будівельники відремонтують бордюрні плити та встановлять нову перильну огорожу.
Реставрація чирського моста ведеться за сучасними технологіями з використанням хімічних сполук, що не дозволить корозії металу й збільшить термін експлуатації важливої для регіону споруди.


Будівельники ТОВ "ЄвроПлюсБуд" завершать роботи наприкінці жовтня, після чого свої роботи розпочнуть дорожні служби, які прокладуть нове асфальтне покриття.

 

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: