#

Ремонт траси між Білою Церквою та Ставищем невдовзі розпочнеться (ФОТО)

25.06.2020 08:22
Ремонт траси між Білою Церквою та Ставищем невдовзі розпочнеться (ФОТО)
Фото з першоджерела

У межах ініціативного проєкту президента Володимира Зеленського "Велике дорожнє будівництво" відбувається ремонт автошляхів Київщини, зокрема невдовзі розпочнуть модернізацію траси між Білою Церквою та Ставищем

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Служба автомобільних доріг у Київській області" у Facebook.

Варто зауважити, що наразі вже відремонтовано 25 км траси М-05 Київ-Одеса: 15 км у Київській та 10 у Черкаській областях. До того ж, у столичному регіоні вже модернізували ділянку дороги у Ставищенському районі км 128+028 - км 143+028 загальною протяжністю 15 км.

За словами начальника Служби автомобільних доріг у Київській області Руслана Ничіка, загалом на Київщині планують оновити 154 км доріг.

Траса М-05 - це одна з ключових транспортних артерій України. Ремонт на цій дорозі розпочався у минулому році, і, на сьогоднішній день підрядник завершив комплекс робіт передбачений поточним середнім ремонтом: повністю відремонтовано проїзну частину, влаштовано бар’єрне огородження, бордюри, нанесено дорожню розмітку платиком, встановлено дорожні знаки, лед-освітлення та відремонтовано 2 метеостанції, - підкреслив Р. Ничік.

У 2020 році планують провести капітальний ремонт 41 км автошляху між Білою Церквою та Ставищем (км 87+442 – км 128+028), що завершить повністю ремонт траси М-05 в межах Київської області. Наразі очікується рішення Державної архітектурно-будівельної інспекції для старту ремонтних робіт. Ба більше, у планах на 2020 – будівництво двох автомобільних розв’язкок – в Чабанах (км 15+390) та біля Віти Поштової (км 21+847).

Зауважимо, що за результатами тендерних процедур, переможцями визначено компанію Euro-Asian Construction Corporation “Evrascon”, з якою вже підписано контракт.

Нагадаємо, що на Київщині на хабарі затримали посадовця Держгеокадастру



Читати "Моя Київщина" у Telegram