#

Ремонт укриття у Білоцерківській школі профінансували іспанські благодійники

16.04.2024 20:56
Ремонт укриття у Білоцерківській школі профінансували іспанські благодійники
Фото з місця подій

Вже вдруге до Білої Церкви завітав іспанський ресторатор та меценат Андрес Торрес, який ініцював збір коштів для ремонту укриття у школі №9

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Білоцерківської міської територіальної громади.

Ще у 2022 році пан Андрес передавав для потреб українських військовослужбовців автотехніку, ліки, обладнання. Перебуваючи у Білій Церкві восени 2022 року Андрес Торрес потрапив до Білоцерківського ліцею іноземних мов-гімназії № 9 побачив, що заклад не мав укриття, де б могли перебувати учні під час повітряних тривог. 

Меценат прийняв рішення та пообіцяв надати кошти для проведення необхідних робіт. Завдяки небайдужим іспанцям було зібрано  65 тис. євро, за які протягом трьох місяців було проведено ремонт сховища.  

Сьогодні Андрес Торрес на власні очі побачив, який вигляд зараз має сховище. Крім допомоги в ремонті укриття іспанський меценат також профінансував видавництво підручників для вивчення іспанської мови, якими користуються учні Білоцерківського ліцею іноземних мов-гімназії №9. 

Після деокупації Київщини я був у Бородянці, Ірпені, Бучі, інших містах області, також ми допомагаємо Херсону та іншим містам, є план у поїхати до Харкова. Ми обрали також і Білу Церкву, оскільки побачили, що тут дієві люди. Ви - у єдності, готові працювати, маєте бажання і мотивацію робити необхідне для людей, особливо для дітей.

- зазначив Андрес Торрес.

Нагадаємо, що діти у Мощуні мають змогу вивчати англійську мову безкоштовно.

Читати "Моя Київщина" у Facebook