#

Родина загиблого Кирила Тлявова з Переяслава звернулася до президента

27.06.2019 16:37
Родина загиблого Кирила Тлявова з Переяслава звернулася до президента
Посмертне фото Кирила Тлявова

Родина Тлявових з Переяслава, яка втратила 5-річного хлопчика Кирила після розваг місцевих правоохоронців, звернулася до президента 

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "ТСН", відповідну заяву зробила бабуся загиблого хлопчика.

Жінка заявила, що ДБР ігнорує її запити щодо затриманих. Родина вважає, що у справі мають бути притягнуті більше людей.

"У мене неоднозначне ставлення до розслідування. Я їм постійно дзвоню, але ніякої реакції на мої дзвінки, щоб мене прийняли в ДБР. Вони посилаються, що я їм заважаю", - розповіла вона.

Тлявова додала, що одного разу їй вдалося потрапити туди. Тоді, за її словами, слідчий запитав: "А вам буде легше, щоб вони усі четверо сиділи?".

"ДБР на мої звернення не реагує. Вони мене за плечі відганяють, щоб я не була присутня за жодного експерименту", - заявила вона.

Окрім цього, адвокат родини Андрій Левковець повідомив, що ДБР ігнорує 15 клопотань про проведення тих чи інших слідчих дій про повідомлення підозри та допитів.

"Ми звертаємось до президента України з проханням і вимогою забезпечити дотримання Конституційних прав сім’ї Тлявових щодо справедливого суду та розслідування. Ми не просимо президента тиснути на правоохоронні органи, проте ми просимо забезпечити належне функціонування системи", - заявив адвокат.

Нагадаємо, 31 травня у Переяславі-Хмельницькому двоє п'яних поліцейських під час розваги зі зброєю поранили у голову 5-річного Кирила Тлявова, який потім помер у лікарні Києва.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: