#

Роман Гах про свою команду: Досвідчені професіонали, які готові працювати на покращення умов життя в Борщагівській ОТГ

21.09.2020 21:48
Роман Гах про свою команду: Досвідчені професіонали, які готові працювати на покращення умов життя в Борщагівській ОТГ

Роман Гах, якого партія "Слуга народу" висунула кандидатом на посаду голови Борщагівської ОТГ, провів чергову робочу зустріч з кандидатами у депутати ради ОТГ

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Романа Гаха у Facebook.

"Сьогодні я провів робочу зустріч зі своєю командою кандидатів у депутати ради Борщагівської ОТГ. Ці люди – досвідчені професіонали у різних сферах та готові працювати на покращення умов життя в нашій громаді", - зазначив він.

За словами Гаха, під час зустрічі обговорили програму змін, обмінялися баченням способів вирішення найбільш гострих питань та викликів, які зараз постали перед громадою.

"Я бачу, що команда кандидатів від "Слуги народу" готова активно працювати з громадою, доносити до людей нашу програму змін, дослухатися до пропозицій жителів Борщагівської ОТГ та спільно долати труднощі на шляху до кращого майбутнього нашої громади. Ми всі хочемо, аби проблеми громади, про які говорять і пишуть нам борщагівці, залишилися у минулому, і готові використати для цього свій досвід змін", - написав кандидат у голови ОТГ.

Роман Гах також подякував кандидатам за те, що приєдналися до його команди.

"У нас попереду дуже багато роботи. Я переконаний, що кожен з нас зробить свій внесок у покращення добробуту громади на найвищому професійному рівні", - наголосив він.

Нагадаємо, 18 вересня партія Київська обласна організація партії "Слуга народу" висунула керівника кількох житлосервісів у Софіївській Борщагівці Романа Гаха кандидатом на голову Борщагівської ОТГ.

В серпні в інтерв'ю "Моїй Київщині" Роман Гах розповів про проблеми об'єднаної Борщагівської ОТГ та яким бачить майбутнє громади.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: