#

Російські війська цинічно обстріляли ракетами мирний Васильків

03.04.2022 18:52
Російські війська цинічно обстріляли ракетами мирний Васильків
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 3 квітня, окупанти вчергове обстріляли вже понівечені будівлю та коледж у Василькові

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Повітряне командування "Центр" у Facebook.

Зазначимо, що частину ракет вдалося збити українським системам протиповітряної оборони.

Варто додати, що ця територія вже була обстріляна ворожими ракетами місяць тому і зазнала значних руйнувань, майже всі приміщення згоріли від потужного удару. Нині ж орки знову влучили в будівлю штабу, яка вже була зруйнована.

Тут також дислокувався навчальний центр і цивільний коледж, який зараз своїми силами громада почала відновлювати після пожежі.  

У дописі йдеться:

Але російські окупанти підступно стріляють, не полишаючи практику залякування мирного населення, адже на територію, куди прилетіла ракета наводили порядок на вулиці і будівлях працівники закладу.

За попередніми даними, декілька працівників отримали поранення, тож були евакуйовані до місцевого лікувального закладу. Один із робітників наразі  перебуває в критичному стані під наглядом лікарів. Рятувальні служби розбирають завали та шукають живих людей.

Нагадаємо, що 24 березня під Васильковом рашисти розстріляли евакуаційний потяг, що прямував із Києва до Івано-Франківська.

Читати "Моя Київщина" у Facebook