#

Росія створює угруповання на 100 тис. солдат і може піти в наступ влітку, – Павлюк

22.03.2024 14:03
Росія створює угруповання на 100 тис. солдат і може піти в наступ влітку, – Павлюк
Фото з мережі інтернет

Командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-лейтенант Олександр Павлюк заявив, що росія створює угруповання військ у понад 100 тис. солдатів і влітку ворог може здійснити наступ на одному з напрямків

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на слова Олександра Павлюка в ефірі телемарафону.

Олександр Павлюк сказав:

Російські плани нам до кінця невідомі. Нам відомі тільки ті дані, що у них є, що вони створюють. Вони створюють угруповання – більше 100 тисяч. Не обов’язково це буде наступ. Можливо, вони будуть ним поповнювати свої підрозділи, які втрачають боєздатність. Але така вірогідність є, що на початок літа вони можуть мати певні сили для проведення відповідних наступальних операцій на одному з напрямків.
За словами генерала, українська армія зробить все, щоб максимально завдати втрат противнику і не дозволити зібрати ці ресурси. Павлюк нагадав, що Україна зараз не має переваги в повітрі, і це дозволяє ворогу завдавати потужних авіаударів по позиціях українських захисників.

Нагадаємо, що унаслідок ракетної атаки на столицю 21 березня постраждали два харчові підприємства та провідний постачальник хліба у Києві та Київській області - ПрАТ "Київхліб".

Читати "Моя Київщина" у Facebook