#

Рятувальники знайшли у Дніпрі тіло одного з трьох зниклих чоловіків поблизу Козина

05.02.2019 13:31
Рятувальники знайшли у Дніпрі тіло одного з трьох зниклих чоловіків поблизу Козина
Рятувальники продовжують пошуки чоловіків

Сьогодні, 5 лютого, рятувальники підняли на поверхню тіло одного з трьох рибалок, які зникли поблизу села Козин 2 лютого

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ ДСНС України у Київській області.

Повідомлення про зникнення людей надійшло 2 лютого о 17:52 до оперативно-диспетчерської служби Обухівського району.

Тоді зазначалося, що на річці Дніпро в смт Козин чоловік на моторному човні чоловік вирушив забирати з острова двох товаришів та не повернувся. Телефонний зв’язок з ним встановити не вдалось. Рятувальники обстежили акваторію та місце на острові, де найімовірніше могли знаходитись чоловіки. Але ні на воді ні на самому острові даних громадян і човен не виявили.

"Станом на 9:00 4 лютого від ГУ ДСНС України у Київської області на пошуки зниклих осіб залучено 30 чоловік особового складу, від ДП МРЦ – 7 чоловік, рятувальники міста Українка – 3 чоловіки і 2 човни. Також з метою ретельнішого обстеження території в районі пошуків ДСНС додатково було надано гелікоптер Мі-8, який буде залучено до пошуків одразу після настання сприятливих погодних умов", - йдеться у повідомленні.

О 10:40 5 лютого тіло одного потопельника було піднято на поверхню на відстані 5 км від місця їх перебування. На даний час пошуки тривають.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: