#

Ржищівська громада збирає допомогу для поранених

29.11.2023 08:20
Ржищівська громада збирає допомогу для поранених
Фото з мережі інтернет

Мешканців Ржищівської громади запрошують долучитися до збору допомоги нашим захисникам, які проходять лікування в м.Дніпро

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис голови Ржищівської МТГ Крістіни Чорненької. 

Волонтери планують поїздку до Дніпровської обласної психіатричної лікарні та Клінічної лікарні-4, де лікуються в основному воїни з ампутаціями. 

Що можна приносити: консервація (м'ясна, овочева, варення, джеми); солодощі; кава, чай; овочі, фрукти; крупи; домашня випічка; сухофрукти; мед; засоби гігієни (гелі для душу, мило, туалетний папір, набори для бриття); цигарки; вологі серветки.

Зауважте, що збір продуктів та засобів гігієни проводиться в продуктовому магазині "Копійка".

Збір одягу, овочів та текстилю проводиться в приміщені Будинку культури (м.Ржищів). Там приймають: овочі; постільну білизну; рушники; футболки; спортивний одяг; тапочки; ковдри+подушки; шкарпетки; матраси.

Поїздка відбудеться 23 грудня, тож приносити домашню випічку треба безпосередньо перед виїздом - 22 грудня до 21:00.

Відкрита "банка" для збору коштів на паливо та придбання інших необхідних потреб: https://send.monobank.ua/jar/8h181Heet5.

5375411212884923

Контактні особи:

  • 0508377634 - Анна Калініченко
  • 0631729530 - Яна Папіженко

Не залишайтеся байдужими, приєднуйтеся до спільної справи. 

Нагадаємо, що прокуратура Київщини повернула Ржищівській громаді землі регіонального ландшафтному парку "Трахтемирів" вартістю майже 150 млн грн

Читати "Моя Київщина" у Facebook