#

СБУ ідентифікувала ще чотирьох окупантів, які катували людей у Бучі (ФОТО)

29.07.2022 14:00
СБУ ідентифікувала ще чотирьох окупантів, які катували людей у Бучі (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Служба безпеки України встановила особи ще чотирьох військовослужбовців збройних сил рф, які чинили звірства проти мирного населення у Бучі

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" покликанням на спільноту "ГУ СБ України у м. Києві та Київській області" у Facebook.

Встановлено, що на початку березня 2022 року ці особи у складі 64-ї окремої мотострілкової бригади 35-ї загальновійськової армії рф перебували на території Бучі і жорстко катували місцеву родину.

Рашисти вдерлися до оселі родини та намагалися погрозами отримати інформацію про місця розташування українських військ. Вони заблокували подружжя у будинку. Погрожуючи зброєю, окупанти тривалий час психологічно тиснули на людей та катували, вимагали, щоб ті видали адреси проживання патріотів і військових у Бучі.

Окупанти знущалися із чоловіка та планували розстріляти. На щастя, йому вдалося втекти. Тоді рашисти почали погрожувати катувати дружину, аби вона виказала місцезнаходження свого чоловіка. Попри фізичні знущання та моральний тиск жінка витримала наругу, зрештою окупанти залишити її дім.

Всім фігурантам заочно повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.2 ст. 28 та ч. 1 ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що представникам іноземних ЗМІ показали камеру тортур у Бучі на Київщині, де російські окупанти, катували і вбивали містян.





Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: