#

Секретарем та виконуючим обов'язки голови Бородянської селищної ради обрано Ірину Захарченко

13.11.2023 21:05
Секретарем та виконуючим обов'язки голови Бородянської селищної ради обрано Ірину Захарченко
Ірина Захарченко

Сьогодні, 13 листопада, у Бородянській селищній раді обрали секретаря, ним стала депутатка Ірина Захарченко від партії "Нові обличчя"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис Сергія Возного.

Голосування відбулось на другому пленарному засіданні 42-ої позачергової сесії Бородянської селищної ради. На засіданні були присутні 19 депутатів, 15 із них проголосували за обрання Захарченко.

Крім того, депутати проголосували й за обрання Ірини Захарченко виконуючою обов’язків селищного голови.

Як відомо, Ірина Захарченко у 2006 році закінчила Національний транспортний університет, факультет організації перевезень і управління на автомобільному транспорті. З 2015 року була депутатом Бородянської селищної ради по теперішній час.

Раніше, голова Київського обласного партійного осередку "слуг" Мотовиловець рекомендував (точніше видав чітку директиву) депутатам своєї фракції в Бородянці підтримати кандидатуру від партії "Нові обличчя" Ірину Захарченко на посаду секретаря селищної ради. Зробити це попередньо планують у понеділок, 6 листопада.  

Отож, якщо обласна влада не наведе порядок в Бородянці, то мешканці столичного регіону зрештою просто не віритимуть у здатність влади на щось впливати. А це ризикує призвести до анархії, що дуже небезпечно в часі повномасштабної війни, коли надзвичайно важливо консолідуватися та спільно працювати над відновленням деокупованої громади.

Нагадаємо, що голову Бородянської громади викрили на мільйонних порушеннях.





Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: