#

Грабіжника будинку редактора газети з Бородянки відправили на лаву підсудних

26.11.2018 18:23
Грабіжника будинку редактора газети з Бородянки відправили на лаву підсудних
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 26 листопада, у прокуратурі повідомили про скерування до суду матеріалів справи стосовно чоловіка, який пограбував житлові будинки в смт Бородянка, містах Ірпінь та Тернопіль

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу прокуратури Київської області.

У відомстві зазначено, що Бородянським відділом Фастівської місцевої прокуратури повідомлено про підозру 29-річному чоловіку, який у листопаді поточного року обікрав квартиру в смт Бородянка.

Повідомляється, що зловмисник проник у квартиру потерпілої, звідки таємно викрав грошові кошти в сумі майже 40 000 гривень, золоті прикраси та побутову техніку. Після чого, з викраденим майном з місця вчинення злочину зник.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

У ході досудового розслідування кримінального провадження правоохоронними органами проведено санкціонований обшук за місцем проживання підозрюваного в місті Ірпінь, де виявлено та вилучено викрадені речі.

Це при тому, що на даний час відносно підозрюваного на розгляді в Ірпінському та Тернопільському міських судах перебувають на розгляді обвинувальні акти, відповідно до яких вказана особа обвинувачується у вчиненні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 185 КК України.

Дії зловмисника кваліфіковано за ч. 3 ст. 185 (таємне викрадення чужого майна (крадіжка), поєднана з проникненням у житло, вчинена повторно) КК України.

За клопотанням прокуратури підозрюваного судом взято під варту. Йому загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: