#

Шестикласник із Переяслава передав гроші на виготовлення окопних свічок

09.11.2022 15:30
Шестикласник із Переяслава передав гроші на виготовлення окопних свічок
Фото з місця подій

Шестикласник із Переяслава Станіслав Кондусь передав отримані на день народження кошти волонтерам на виготовлення окопних свічок

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Переяслав City".

Заступниця директора Переяславської гімназії №3 Людмила Дяченко подякувала учню за його дорослий вчинок. Станіслав приніс до школи тисячу гривень особистих коштів і передав їх на придбання парафіну для окопних свічок. Їх виготовляють працівники навчального закладу за підтримки небайдужих містян в рамах проєкту "Гріємо серцем".

Людмила Дяченко запевнила:

Такий вибір учня нашого закладу Кондуся Станіслава змушує задуматись, захопитися та вклонитися його батькам за виховання сина. Гордимося такими українцями, за ними краще, вільне та квітуче майбутнє України.

12-річний Станіслав навчається у шостому класі. Найбільше любить уроки математики та фізкультури. Хлопець зазначає, що особисто від нього це – перша допомога армії. Раніше вони з однокласниками організовували благодійні акції, щоб зібрати кошти на потреби військовиків.

Школяр Стас розповідає:

Дівчата з мого класу продавали лимонад, ми його купували, а виручені кошти передали на придбання бронежилета. Точну суму не пам'ятаю, але бронежилет таки придбали. На мій день народження, 18 жовтня, мені подарували гроші. Я знаю, що в нашій школі виготовляють окопні свічки, які зігрівають наших солдатів на фронті. Вирішив, що мої кошти будуть потрібніші саме для такої справи. Це моя рідна країна і їй потрібно допомагати. Батьки моє рішення теж підтримали.

Нагадаємо, що 3 листопада поліцейські Київщини розшукали 16-річного хлопця з Переяслава.

Читати "Моя Київщина" у Facebook