#

Сім'ї бійців обухівського тербату отримали консультації щодо створення власного бізнесу

23.02.2024 15:50
Сім'ї бійців обухівського тербату отримали консультації щодо створення власного бізнесу
Фото з місця події

Вчора, 22 лютого, фахівці Обухівської служби зайнятості провели першу зустріч із дружинами учасників бойових дій в рамках проєкту із соціального супроводу військовослужбовців та членів їх сімей

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис Обухівської філії Київського обласного центру зайнятості. 

Рідні воїнів 135-го окремого Батальйону Територіальної Оборони отримали консультації щодо створення власного бізнесу за програмою "Гранти для ветеранів та другого з подружжя".

Крім цього, власним досвідом ведення підприємницької діяльності поділилась Лариса Бикова, дружина ветерана, яка отримала грант на розвиток бізнесу та розширила мережу магазинів "Інструмент-центр" в Обухові.

Подати заяву на отримання гранту можна онлайн (https://diia.gov.ua/.../grant-dlya-veteraniv-ta-chleniv...). 

Для отримання консультацій звертайтесь до Обухівської філії Київського ОЦЗ за адресою м. Обухів, вул. Володимира Чаплінського 3б або за телефоном 0985190347.

Можна також отримати онлайн-консультацію на каналі онлайн-підтримки в Telegram https://t.me/fnLlSCkuIls1ZjVi.

Нагадаємо, що в Обухові пройде школа волонтерства - дводенна національна навчальна програма для тих, хто прагне знайти свій шлях у волонтерстві та стати частиною спільноти, яка змінює своє місто на краще.

Читати "Моя Київщина" у Telegram