#

Систему ПВО під Києвом Президент Порошенко відновлював власним коштом - Шимків

01.05.2019 12:02
 Систему ПВО під Києвом Президент Порошенко відновлював власним коштом - Шимків
Дмитро Шимків

Екс-глава Адміністрації Президента України Дмитро Шимків у інтерв'ю розповів про відновлення системи протиповітряної оборони під Києвом за особисті кошти Петра Порошенка

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із посиланням на "Українська Правда".

В інтерв'ю Дмитро Шимків розповів про те, чому команді Порошенка не вдалося реформувати АП, чому не можна перевезти Адміністрацію і лишити на місці Раду і Кабмін, та скільки може коштувати Зеленському реалізація мрії Голобородька.

На запитання скільки Порошенко витратив на АП Шимків не зміг точно відповісти, але зазначив, що коштом Президента була відновлена система ПВО під Києвом.

"Ви кілька разів за розмову згадали, що і те, і те Порошенко робив власним коштом. Можна якось оцінити, скільки він витратив на АП?", - запитали у екс-глави Адміністрації Президента України

"Ну, я не можу такого вам сказати. Я не відповідав за такий кошторис. Але були задачі, які треба було вирішувати і президент клав власні кошти. Наприклад, як система ПВО над Києвом. Треба було забезпечити відновлення її роботи, а грошей немає. Де їх взяти? Порошенко діставав свої. От і все. Бо є речі, які мусять бути зроблені", - відповів Дмитро Шимків.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: